Muligheter for kliniske studier ved Nevroklinikken OUS

Nansen Neuroscience Network med samarbeidspartnere Inven2, OUS-Nevroklinikken og The Life Science Cluster inviterer til møte om muligheter for kliniske studier ved Nevroklinikken ved Oslo universitetssykehus.

Publisert 31. oktober 2023

På møtet skal viseadministrerende direktør ved Oslo universitetssykehus, Anders Mohn Frafjord, fortelle om satsingen på kliniske studier ved sykehuset, og forskningsleder ved Nevroklinikken, John Anker Zwart skal fortelle hva hans klinikk har gjort for å legge til rette for kliniske studier.

I tillegg kommer AbbVie og Biogen for å fortelle hva industrien ser etter når de skal velge hvor kliniske studier igangsettes, og ulike fagfolk ved OUS skal presentere samarbeidsmuligheter for kliniske studier innen MS, hjerneslag, Huntington og nevrodegenerativ genomikk, samt nevrokirurgi, for å nevne noe.

Les mer og meld deg på