Forlater TV 2 – blir ny rådgiver i LMI

Ina Tullut er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver i LMI.

Publisert 12. mars 2024

Ina Tullut er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver i LMI.

Ina Tullut kommer fra stillingen som reporter i TV 2. Der har hun jobbet med norsk politikk og debattplanlegging. Den nyansatte kommunikasjonsrådgiveren har også erfaring fra Aftenposten og arbeid med sosiale medier.

Hun har tidligere studert statsvitenskap ved Universitetet i Oslo, samt journalistikk ved OsloMet.

Nå gleder hun seg til å ta fatt på nye oppgaver i LMI.

– Jeg føler meg både ydmyk og privilegert som får lov til å være med å løfte det viktige arbeidet LMI gjør. De medisinske gjennombruddene i industrien er avgjørende og vil spille en enda viktigere rolle i fremtiden, sier Tullut.

Hun tar over etter kommunikasjonsrådgiver Marie Svendsen Aase og hadde første arbeidsdag 1. mars.

Kommunikasjonsdirektør i LMI, Espen Snipstad, er fornøyd med den nye ansettelsen.

 – Vi er veldig glade for å ha fått med Ina på laget vårt. Hun kommer til å styrke teamet innenfor flere områder og kommer til å ha hovedansvar for media – både redaktørstyrte og sosiale, kommunikasjonsstøtte for datterselskapene, samt våre mange events, sier LMIs kommunikasjonsdirektør Espen Snipstad.

Tullut er oppvokst på Bekkelaget i Oslo. For kort tid siden flyttet hun med samboeren og hunden Mille tilbake til hjemtraktene. På fritiden liker hun best å være med venner og familie. I tillegg går det mye tid til oppussing av ny bolig om dagen.