Nomvec feirer fem år  

Hold av datoen 19. september – da blir det konferanse og feiring av at det er fem år siden innføring av systemet som skal forhindre falske legemidler på apotek og sykehus.

Publisert 3. juli 2024
FOREDRAGSHOLDER: Amerikanske Katherine Eban, en anerkjent journalist og forfatter, skal holde hovedinnlegget på konferansen.

I år er det fem år siden legemiddelindustrien i Europa – på oppdrag fra EU – innførte verifikasjonssystemet. Nomvec AS har ansvaret for drift av det norske systemet, og sikrer at det hvert år verifiseres og sjekkes ut over 65 millioner pakninger i norske apotek. Det trygger at medisinene kjøpt på apotek er ekte, ikke er tuklet med på veien mellom produsent og apotek, og at de ikke har gått ut på dato.

19 september skal det feires. Da er det klart for frokostmøte på Grand hotel. Der vil du møte flere foredragsholdere – ikke minst Katherine Eban, en anerkjent journalist og forfatter som har spesialisert seg på undersøkende journalistikk innen helsevesenet og farmasøytisk industri. Hun har gjort et dypdykk i forfalskninger av legemidler og har skrevet denne artikkelen i Vanity Fair. Hun har mottatt flere priser for sitt arbeid, inkludert George Polk Award for undersøkende journalistikk.

Meld deg på her. Det blir førstemann til mølla.